Ez a leírás segít hogyan válasz gyönyörűséges bringáink közül, de igazából több ennél. Életünk alapvető vágya, hogy mindig mindent jobbá tegyünk. A bringázás a szenvedélyünk és mindig hittünk benne hogy a márkánk többről szól , mint egy maréknyi bicikliző emberről: a bringáink mi magunk vagyunk.

Mindig keressük a lehetőségeket, újítunk, innoválunk, de emellett élünk-halunk a napsütötte kerékpáros kiruccanásokért. Ez nem csak sokkal szórakoztatóbb, de segít abban hogy az iparág élvonalában maradjunk.

Flat Foot Technology: Szabadalmaztatott kényelem, szabadalmaztatott irányíthatóság.

Nem egy, hanem két szabadalmat is kapott, és ez nagyszerű! Valóban ki kell próbálnod egy Electra-t, hogy érzezd, de az igazi előnye a Flat Foot Technology-nak a magasabb kényelemi szint és a jobb irányíthatóság. Kiegyenesedve, komfortosan és mégis nyújtott lábbal tekerhetsz, viszont mikor megállsz anélkül teheted a lábad a biztos talajra, hogy a nyeregből le kéne pattannod. Zseniális, nem?

Hogyan válassz Electra kerékpárt?

Megannyi bringa, megannyi hely van ahol tekerni lehet, viszonyt csak két lábunk van pedálozáshoz… Hacsak nem tervezed, hogy Electra-gyűjtővé válsz(ami nem kizárt), akkor le kell szűkíteni a lehetőségeket. Hat különböző hagyományos kerékpár és három e-bike kollekciónk van. Mindegyik egyedi, csakúgy, mint az emberek, akik használják őket. Bár a bringáink közt sok különbség van, de mindről elmondható a szuper kényelem és hogy élmény hajtani őket.

Nem számít melyiket választod, egy Electra nyergében mindig kényelmesen és stílusosan tekerhetsz.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.